HTML

EMI meets WORLD

...vészeld át jobb híján!

Friss topikok

Linkblog

amikor a száj feladja érteni azt, amit a szem lát és a fül már nem hall

2007.08.13. 17:45 | emi meets world | Szólj hozzá!

Jézusom. Az embernek nincs elég baja, még minden nyakmerevítős sztorira rájön a nagy nyári influenza.Érted.. NYáron, teljesen a semmiből. Egyik percben azért nem tudsz magadról, mert részeg vagy, mint a disznó, a másikban pedig azért, mert magas a lázad, mind a bungee jumping tornya. Faszom, mondanám, de nem teszem, hiszen ugyanúgy dolgozni kell menni, a leadási hatáidő az határidő. Ezt nem érti meg senki, hogy én nem karitatív tevékenységet űzök azzal, hogy dolgozom,hanem konkrétan az életem függ tőle, mert ha nem adok le valamit időben, akkor elindítom a kirúgatás karmikus folyamatát.
Egy valami vígasztal, megyek Görögországba. Ez a semmiből jött utazás, mintha visszaadna valamicskét abból a három hónapból, amit végig kellett szopnom az egészségem érdekében és a hülyeségem miatt. Lényegtelen, meglátjuk, hogy mi lesz. Addig is nézzétek a Feri Tivit, szerintem van esze a Fabriciusnak, akárhogy is nézem, hogy reklám, vagy nem. Én is ilyen műsort szeretnék csinálni, mármint szeretném ismerni ezt a nagyon vékony és képlékeny mezsgyét az idegesítő és a szórakoztató között. Blabla

Címkék: munka sziget feri influenza

A bejegyzés trackback címe:

https://emimeetsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr74139081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása